View Single Post
Staro 01.02.2014., 01:19   #73
Uber Gosu
FORD Fix Or Repair Daily
Moj komp

Uber Gosu's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Uopće mi se neda s tobom raspravljat pogotovo tim rječnikom, imam ultra stabilne w7p 3 godine na kojima radim i nenam problema s njima. Većina ljudi su amateri koji u 2 tjedna mogu razj**** win7 baš zato jer su informatički nepismeni, takvi će, siguran sam 100% puno teže razj*** OSX ma šta ti tu tvrdio.

Priča je krenula u PRO krugovima za web dizajn/development a tu je MAC bog, briga me ko šta misli dovoljno je otić na envato i pogledat šta koristi 90% ljudi gore, i šta koriste najače firme na svijetu čak i u RH za razvoj weba. Ostalo su priče moj tata ima većeg pišu od tvog.

Sranja koja si opisao sa Mavericsom su 1% sranja koje korisnici windovsa imaju svakodnevno. I ako misliš da su tvoji 7 g stari vindowsi pravilo a ne izuzetak moram priznat da imaš dobru brlju

Čitav život sam na winsima i nisam promjenio mišljenje bez razloga, jednostavno Mac je bolja radna mašina za web i to je to, da se na windowsima isto tako može fino radit, može se ali postoje stvari gdje je OSX nativan i gdje ga windowsi nisu u stanju pratit preformansama i fluidnošću u radu.
Uber Gosu je offline   Reply With Quote