View Single Post
Staro 31.01.2014., 23:44   #72
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Uber Gosu Pregled postova
Do razine da nemoram razmišljat oće mi se sustav srušit, usporit, navuć virusa, ili će mi System folder narast na 40GB u 2 godine.
Hoces reci, nesposoban si ispravno koristiti neki OS a reperkusije koje takvo koristenje nosi za sobom pripisujes samom sustavu a ne sebi?

Citiraj:
Ljudi koje ne zanima kako OS (i računalo) radi znaju o čemu pričam, njima je bitan posao i ne zanima ih lag, sr@nja i downtime koji je na Windozama svakodnevica.
Shvatjas li razinu fanaticnog kretenizma kojeg si sada izrekao?

Da ne pocne odmah plakanje, samo cu te pitati kako ces protumaciti cinjenicu da OSX racunalo moram restartati svako malo jer se iz nesuvislog razloga (Mavericks bug koji nije ispravljen vec neko duze vrijeme) ne zeli okaciti na mrezni share (koji je na njemu radio do prije n sekundi) ili workstation Windows masine koje imaju uptime do 100njak dana, kada obicno uleti critical update sto OS-a, sto softvera kojeg koristim? Samo jedna zanimljiva crtica iz svakodnevnog multiplatformskog zivota (a potrebujem i OSX, i Linux te u konacnici, i Windows platformu za zaraditi komad leba).

Sto ti zelim reci (ali ne gajim nade da ces shvatiti, no neka ostane zapisano), ti nemas razloge zbog kojih preferiras neki OS, nego imas neargumentirano djecije razloge zbog kojih laprdas neistine o drugom proizvodu. Nesvrsishodnos, na stranu generalnih neistina, je ocigledna.

Citiraj:
Šta se mene tiče OS može biti i "burek based" ako mi sve radi, ne troka i imam sigurnost da mi se sve neće razj**** za godinu dana
Zaista vjerujes da postoje rutine, procesi ili skriveni dijelovi koda koje Windowse nakon odredjenog vremenskog perioda cine ovakvima kakvima ih ti opisujes? Pokusaj se kandidirati za ove nagradne natjecaje koji se bave hax0riranjem i cudima, jer ja sam prije mjesec dana ugasio Win2k Pro masinu koja je radila 7 godina u komadu (i od tada je vec bila predpotopna smecurina od nekakve Netviste) uz 3 (tri) prekida, dva zbog nestanka struje i jedan zbog seljenja. Kako je upaljena, tako je ugasena, uz povremena kacenja VPN-om da bih isprobao neke gluposti na tako starom OS-u. Bit ce da sam jako sretan kad me "promasio" feature (odnosno, grupa njih) o kojima pricas...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 31.01.2014. u 23:51.
Bubba je offline   Reply With Quote