Citiraj:
Autor Drug Brko
Od 100 ljudi, glasa čuti nije  Iskreno, i nisi mi nešto pomogao
Koliko gledam, Xiaomi Red Rice Hongmi WCDMA je nekako najsličniji ovom opisu. 210 USD. No, jel ima netko sa ovog foruma taj mobitel?
|
Imam dva Hongmi-a (moj i od žene) nisam napisao nikakav review jer žena mi svog nije htjela dati ni sat vremena da ga isprobam, dok sam svoj dobio tek u srijedu ali sve u svemu ja zadovoljan, kamera je ako se ne varam samungova tj kao u samsung galaxy s3, može raditi oba sima na 3g mada meni ne treba, ugavnom počet ću pisat od nedjelje neki review, što se tiče GPS nema problema s njme radi ko urica to sam isprobal na ženinom, ja sam jedan platio 199 usd (1.12.) s Singapurskom poštom) drugog 208 prošli tjedan s DHL-om da sam uzeo opciju Singapurska pošta bio bi 198, uzeo preko Alibabe tj jednog agenta tj svaki od različitog podržavaju svaki paypal.
Citiraj:
Autor fora
Hongmi je odličan mobitel. Sve radi kako treba, samo nemam dva broja da probam 3g u oba slota. (kažu na netu da 3g može raditi u oba slota, samo ne istovremeno - može se switchati)
|
Da rade oba na 3g ali neznam dali ona običan multilanguage MUIU V5 5.0 verzija ili znam samo da radi ona MUIU Ultimate verzija.
Citiraj:
Autor dak0001
mislim da je ovdje najjeftiniji - i negdje sam pročitao da je tu slanje još nadoplačuje, tak da koje je konačna cifra ...
|
Zar nije s tim hotmidom bilo problema, treba biti oprezan na Aliexpressu znadu slati fake Hongmie, dosta piše na xiaomi.eu forumu o tome, pa tako ili od pouzdanih, ako kome treba mogu mu proslijediti odkud sam ja uzeo mobitele pa nek se dogovori ali sad do 11.2. ništa jer nitko od Kineza ne radi.
Citiraj:
Autor coconut
Na linku koji je postavio Echo piše na ako se regaš na stranicu AndroidFiguren.de da dobiješ popust tako da Riža umjesto 210 EUR dođe 175 EUR. Obzirom da stiže u roku od par dana i da nema Slavka, mislim da je to bolja ponuda.
|
Ma to je bilo prije dok vjerovatno sam sistem nije skužio (ili vlasnici) da je HR sad u EU ali svi koji su se registrirali poslje 1.1. ne skida im se PDV tako da nema više jeftinije ili one koji su se prje registrirali nažicajte da vam naruče