Citiraj:
Autor Filip_zg
Da, sve preko 16gb USB sticka koji košta 50 kuna, svaki BIOS već odavno ima bootanje preko USB-a, a driveri se najnoviji skinu sa službene stranice na USB prije nego se izvrši nova kupnja hardwara.
|
Jel ti OS kojeg kupiš dolazi na usb sticku od 16GB ili na DVD-u?
Mali milijun biosa NEMA butanje sa usb-a, to bi znao da se baviš servisiranjem PC-a, pa ti ljudi donose i starije PC-eve, znaš, i to postoji, stariji PC-evi.
I normalno da se driveri mogu skinuti s neta, ali to je alternativa za koju često nemam vremena i ne želim raditi.
A ko ovdje priča o pohrani podataka na DVD-ove i kakve pobogu veze imaju externi diskovi s namjenom DVD/Blu-ray optike?
Izgubio si se.
Citiraj:
Da ne govorim da ti treba jedan veliki ormar i dobra kategorizacija za skoro 700DVD-a, sve što bi stalo u veličinu jedne male knjigice i sve bi trenutno bilo dostupno, da li sad vidiš kakve gluposti pričaš?
|
Meni se čini da ti ne znaš točno šta pričaš i misliš da proizvođači stavljaju optičke čitače u laptope i PC-eve radi pohrane podataka :facepalm:
Ono, ako su ti višak i ne koristiš ih onda ih fino izbaciš ko i drugi ljudi, ali se nemoj čuditi ako ih netko drugi koristi, da nemaju svrhu ne bi se ne proizvodili.
Citiraj:
Autor FitzTN
Uff, preporodio sam se kad sam nabavio autoradio s USB-om + ovaj stick Link
A cd od matične po defaultu ima teško outdatane drivere pa ga nije vrijedno ni raspakirat  .
|
Ma šteta prodat odličan radio kojeg sam i masno platio, samo eto, nema usb pa fino pržim na CD-RW koji mi dođe ko usb.