View Single Post
Staro 31.01.2014., 11:07   #218
Goranbm
Premium

Goranbm's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Hehe, odlučio sam da ću početkom ožujka uzeti PS4 ... E sad dvojba velika, hehe. Gledam taj Killzone bundle. I ajmo reć da mi je to neki maksimum što se tiče cijene i da nebi išao više od toga. Razlika između obične verzije i te killzone verzije je 800kn, za tih 800 kuna dobijem dodatni kontroler, igru i kameru. Lijepo je imati 2 kontrolera, ali iskreno nemam bas da mi netko dolazi igrati kod mene pa zapravo i neke potrebe za tim nemam, ovaj killzone se na forumu može nabavit već za 300 kuna, a i neznam za što bi uopće koristio ovu kameru. Još jedna stvar koja mi je zapala za oko je i ovo produženo jamstvo za 400 kuna što se nudi. Tako da ako bi uzeo konzolu, killzone preko foruma negdje i to produženo jamstvo izšlo bi me 4000kn ... Neznam, neznam, teško će bit to odlučit

EDIT: Zaboravih pitati ukoliko netko zna kakva je situacija sheranja acc-ova između ps3 i ps4 ? Ja trenutno sa kolegom sheram njegov acc na kojem ima PS+ pretplatu. On na svom PS3, ja na svom. E sad kada ja uzmem PS4, mogu li ja i dalje kosristiti njegov acc dok on koristi na PS3 ?

Zadnje izmijenjeno od: Goranbm. 31.01.2014. u 11:28.
Goranbm je offline   Reply With Quote