Evo uzeo ja na kraju prema preporuci sa foruma Corsair Carbide 330R. Za te novce je kućište super ako tražite tiho izolirano kućište. Solidno prigušuje zvukove i u kombinaciji sa tišim komponentama je dobra stvar. Malo je više od prosjeka za MIDI tower ali srećom mi je stao u otvor na stolu mada nije ostalo puno lufta.
Imam WD caviar black hdd koji se ponekad pri velikom opterećenju zna čuti i zavibrirati ali disk i spada među malo bučnije mada to je samo kad ga se jače optereti pa je u principu tih tokom normalnog rada.
Mana je kratak kabel za prednje audio konektore ako ga želite provući nekud okolo da se ne vidi ali ja sam uspio nekako ga sakriti. Ventilatori koji dođu sa njime su solidni. Imam i potenciometre pa sam ih još malo usporio tako da su praktički nečujni.
Volio bi da je tipka za paljenje mekana da se ne osjeti onaj klik ali to su sitnice.
To su u kratko prvi utisci i jedna slika koju sam okinuo prilikom slaganja komponenti. Još se to da bolje srediti ali čekam da mi stigne USB bracket za ugraditi pa ću onda još dotjerati sve.