View Single Post
Staro 30.01.2014., 16:34   #1410
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Koliko te došao na kraju mob, osnovna cijena + poštarina, vjerojatno si i agenta platio?
Odmah mi je ponudio cijenu 208 usd za dostavu s DHL-om ili 198 USD i plačanje Paypalom bez one paypal provizije koju znadu neki kinezi tražiti (vjerovatno je uračunal u to) pretpostavljam da je cijena samog uređaja oko 180 usd jer znam da su mi ostali nudili za otprilike 28 usd DHL ili oko 15-20 usd Singapurska pošta. A čuj ti agenti za prodaju koji zastupaju svoju firmu mogu reči da svi ti koji prodaju tipa Antlife, Minideal, Banggood, Geekbuying... prodaju i na Alibabi samo tamo su nazivi firmi (znam da sam naletio na jednu firmu i piše da imaju stranicu koja se zove Antlife), tako da firma ko firma uzima svoju proviziju. Pokušao sam ga nategnuti za koji dolar dolje ali nejde. Ovo mi se više sviđa jer večina prodavača veli odmah kakvo je stanje jel ima na lageru ili ne kad budu dobili. Mogu reči da mi je odmah stavio MUIU V5 5.0 što je dobro jer je upailo mobitel tako da je manja mogučnost da dođe odmah da ne radi.
Da napomenem da sam na početki 12 mjeseca čak mislim 1.12 naručio od drugog agenta znači druge firme isti mobitel (za ženu, ovo je bio za mene) paket je došao do 24.12 u Austriju Singapurskom poštom 30.12 je bio kod mene nisam platio ništa dodatno (PDV) koštako me 199 USD tada zajedno s dostavom.

Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Plus eventualni troškovi DHL-a, ovisno od kud ide.
Da ali u HR bi te vjerovatno tražili orginal izvadak plačanja i na to udarili PDV i onda ti eventulani troškovi DHL-a.

Citiraj:
Autor Tomika Pregled postova
Jel tko kad uzeo što preko ibuygoe-a??
Kakva je s njima situacija,brzina?kolko se čeka itd...
Thnx
Ja sam na xiaomi.eu forumu čital i tamo preporučuju kopovati Xiaomije na toj stranici jer dolaze orginal (pošto su se neki opekli i dobili s nekih stranica fake proizvod) i ljudi dosta zadovoljni s njima jedino neznam kako je s garancijom. Ali sad ćeš se malo načekati jer je Kineska nova godina i ništa ne šalju prije 10-11.2. što znaći bit će gužve pošto će dosta ljudi naručivati, bolje ti je počekati do kraja mjeseca kad se malo gužva raziđe.
eKICh je offline   Reply With Quote