View Single Post
Staro 30.01.2014., 16:08   #307
tOta
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Za seed.st čuo sam da su se u zadnje vrijeme pokvarili, ali opet to je rekao/rekla, moguće da je sve OK. Onaj njihov SSD slot je pravo dobra stvar za trackere sa manjim torrentima (What.CD...).

Trenutno sam na Bytesized-Hostingu, Gourmet Box, i nemam zamjerki, ali normalno da se box od 20€ teško može natjecati sa onima od 50€, tipa dedicated na 1Gbit uplinku i slično. Ali ima već par godina da je osobna statistika na trackerima više nego dovoljna, pa mi ovo dođe kao razonoda.

Dosta ovisi za koji tracker ti treba, za ove sa većim stvarima tipa filmski/HD/igre skoro svaki bolji može bez ikakvih problema, dok za neke specifične radnje tipa auto-dl na Whatu, treba malo pogledati peering prema drugim korisnicima, znati podesiti filtere, HDD I/O, ali ako ćeš uzimati dedicated da si sam na serveru, onda ne moraš brinuti oko ovog zadnjeg.

Pogledaj malo šta ima od dedicated servera, a ako se baš ne snalaziš u Linux vodama, potraži nekog resellera da je barem managed ili čisto da ti postavi ono osnovno - Deluge/r(u)Torrent/autodl/VNC.
tOta je offline   Reply With Quote