View Single Post
Staro 30.01.2014., 15:03   #677
alengrosevic
Premium
Moj komp

alengrosevic's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Zato jer ebay nije trgovina sa fiksnim cijenama za pojedini procesor.
Apsurdno je uopće pitati šta je najisplativije kad isti procesor može koštati od 20€ pa do 200€.

Ovo što si ti našao je E5420 C0 (SLAxx), ne mora biti loš ali poželjno je naći E0 procesor (SLBxx) i tu je razlika u cijeni.
Ja sam ti dao 2 komada E0 koji su oko 300 Kn sa uračunatim shippingom iz UK (znači stignu za 2-3 tjedna max) i to sam iskopao u roku 5 min (baci oko na njuškalo pa vidi šta se nudi za oko 300 kn).
Samo kažem ako se malo potrudiš mogao bi naći i bolje od ovoga za manje love

Edit: E5420 SLBBL oko 220 Kn, signed shipping, UK

ajde pročitaj moj post gore. Kao prvo ovaj zadnji koji si predložio nema free shipping za Hrv, samo za UK (dodatnih 5 funti je za shipanje u Hrv). E0 koje si predložio su brži za 100 Mhz i koštaju praktički duplo više od ovog C0. Napominjem opet, neće biti clockanja (g31 ploča). I uzevši to u obzir, koji proc bi bio best buy? Po meni ovo uopće nije loša opcija Quad 2.5GHz za 190 kn. Ne isplati mi se dati još 140 kn više za E0 koji ionako neću clockati. 100 MHz neću sigurno osjetiti.
Pitanje sam postavio jer vidim da ima kolega koji imaju više iskustva s time pa da daju savjet što tražiti tj uzeti.

Možda da se na prvom postu topica napravi tablica koja će se osvježavati na dvotjednoj ili mjesečnoj bazi? Tipa trenutno što tražiti do 200 kn, do 300, do 400 itd..
alengrosevic je offline   Reply With Quote