View Single Post
Staro 30.01.2014., 12:13   #1473
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor wooden Pregled postova
Daleko su oni od gubitka, koliko se priča ovdje i po drugim forumima negativno o njima čovjek bi rekao da su već 25 puta bankrotirali, kad ono, brojke govore sasvim suprotno.
Koliko vidim u registru, prihodi u 2012. su im 28 milijuna kuna, a dobit preko 500.000 kn, brojke za 2013. će biti još veće.
Novca u banci imaju na bacanje, baš kao i kapitala i rezervi.

Tako da, nemojte misliti da oni loše posluju zato što vas par neće tamo kupovati.
Daleko od toga da podržavam takvu nekulturu u prodaji ili šta već, ali to je na kraju sve ionako nebitno, oni okreću pare već godinama, znači da ljudi kupuju.
PA kad su neki ljudi ovce i samo im je bitno da je negdje nešto malo jeftinije. Zadnji put sam bio kod njih prije par tjedana (i definitvno zadnji put do sada). Dva lika unutra i niti jedan nije rekao dobar dan i to nakon što sam ja pozdravio. PRaktički da me nisu ni pogledali a razgovor između njih je tekao kao da pričaju neka dva narkomana pored stadiona. Dok sam čekao robu netko je nazvao i pitao normalnu stvar a lik je vrtio očima i razgovarao sa strankom kao da priča s nekim balavcem kojeg će sad prebit. Kad je bio frend kod mnjih veli da su se svađali s likom koji je imao opravdanu reklamaciju. Zgledalo je kao da bu batina dobio. Užas jedan. Taman i da su u pravu. Kao što je netko rekao rađe dam koju kunu više a da ne gledam to....ne patim od nekog bontona i sam sam prošao svakakva sranja ali ovo je sramota...Rupa bila rupa ostala.
Tvrdi je offline   Reply With Quote