View Single Post
Staro 30.01.2014., 11:54   #9
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Sam Fischer Pregled postova
Pa kaj ti nije jasno?
Minimalni uzorak je 500 komada, sample rate 100, znači idući koraci su po 100komada, dakle mogući uzorci su 600,700,800,1500 etc

Pa tko god je ovo dovraga radio, uzimao je iste uzorke u količinama za grupe koje uspoređuje.

Kakve iole logike ima uspoređivat brojeve 2% od 500 i 2% od 50 000?

NHF, ali meni se sve čini da ti imaš onaj BUG forum sindorm "moj ardveraj je najbolji", sjećajući se rasprave 7970vs7950 i benchmark brojeva, te naletavajući na tvoj post ponegdje

Da nemaš Seasonic napajanje, vjerojatno se nebi ni komešao išta pisati ovdje
Dammit, pa ne znači to da su Seasonic napajanja imalo loša, relax

Hahah, i ja imam Assrockovu ploču i Sapphire karticu, pa ne tugujem sad, sve ok
Ne hvataš ti mene i dalje, a vidim ni engleski u toj rečenici...
Minimalni uzorak za BRAND je najmanje 500 prodanih komada NEČEGA tog brenda, a minimalni uzorak za POJEDINI MODEL BRENDA je prodanih najmanje 100 komada modela. A ne nikakvi koraci po 100 ni slične tridžebidže.
Ne, nije uzimao ISTE uzorke, o tome se i radi, nego je mjerenje neprecizno i otprilike, upravo zato i nema točnih i preciznih podataka navedenih. Znam što pričam, imao sam 5 iz statistike.
Nemam ja nikakav bug forum sindrom, nego pričam o statističkim podacima i relevantnosti istih, mani me se tih pubertetskih spika, pričam o konkretnim stvarima. Nema apsolutno nikakve veze što imam u primarnom kompu seasonic napajanje ili asrock mbo, kad u drugom imam ocz napajanje i asus mbo, mislim wtf, kakve ti rezone izvlačiš i tražiš? Ponavljam, da bi nekakvo statističko istraživanje bilo relevantno, postoje podaci koji su ključni da bi to istraživanje imalo smisla, a tih podataka ovdje nema, pa sunce mu ljubim žarko jel to tako teško za shvatiti?