View Single Post
Staro 30.01.2014., 11:39   #8
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Nisi me shvatio.
Fali dosta bitnih podataka da bi to istraživanje bilo koliko toliko značajno i primjenjivo, that was my point
I nije se bazirao na uzorcima, jer imho, mjerenje u uzorcima bi bilo za svaki brend npr 500 komada i koliko je kvarova bilo na tih 500kom u tom periodu, no ne radi se o takvom mjerenju/praćenju, nego o "All statistics by brand are based on a minimum sample of 500 sold products and statistics by model have a minimum sample rate of 100, with the largest samples being tens of thousands of sales per brand and thousands for specific products. ", a tu točno fale konkretne brojke, jer, ponavljam se, vrlo je bitno da li je tih nekih 2% vraćenih/neispravnih za neki brand 2% od 501 komada prodanih ili od 50.000.... Itd. da ne ponavljam sve. Imho, ofc.
Pa kaj ti nije jasno?
Minimalni uzorak je 500 komada, sample rate 100, znači idući koraci su po 100komada, dakle mogući uzorci su 600,700,800,1500 etc

Pa tko god je ovo dovraga radio, uzimao je iste uzorke u količinama za grupe koje uspoređuje.

Kakve iole logike ima uspoređivat brojeve 2% od 500 i 2% od 50 000?

NHF, ali meni se sve čini da ti imaš onaj BUG forum sindorm "moj ardveraj je najbolji", sjećajući se rasprave 7970vs7950 i benchmark brojeva, te naletavajući na tvoj post ponegdje

Da nemaš Seasonic napajanje, vjerojatno se nebi ni komešao išta pisati ovdje
Dammit, pa ne znači to da su Seasonic napajanja imalo loša, relax

Hahah, i ja imam Assrockovu ploču i Sapphire karticu, pa ne tugujem sad, sve ok
Sam Fischer je offline   Reply With Quote