30.01.2014., 00:23
|
|
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Autor redscro
Taj Gigabyteov ROM je najveće govno u svijetu Androida. Frendica ima Tuku T2 i mobitel se doslovno ne može koristiti ako su pokrenuti samo Viber i Facebook. Treba nekoliko minuta za najosnovniju radnju jer to poždere sav RAM i ako se želi koristiti normalno, mora ga se koristiti kao dummy mobitel bez ikakvih aplikacija. S druge strane, sestra ima Prestigio 4055, dosta ljudi znam sa Huaweiem Y300 i drugim mobitelima istih karakteristika i mobiteli se daju normalno koristiti uz razumno opterećenje, no taj Gigabyte nije iskoristiv uz ikakvo opterećenje. Ne vrijedi ni 50 kuna jer je Nokia 3310 pametniji telefon od njeg.
U prijevodu, 512MB RAMa nije premalo za jednostavan rad ako je ROM dobro optimiziran. Jasno, treba biti svjestan ograničenja.
|
ako imas kakav prijedlog za rom, vise je nego dobrodosao...
moj prijedlog je bio da sprzimo mobitel statickim elektricitetom i damo na garanciju i da sestra uzme nekaj drugo....
Citiraj:
Autor ShrinkCro
Ekipa mozda je kriva tema al trebam pomoc
Imam tronsmart ts7 sa 4gb interne memorije od cega je slobodno oko 1,5 gb,i imam u njemu memorijsku od 8gb micro sdHC,i sad me zanima jedna stvar u postavkama pod pohranjivanje imam mogucnost biranja ocu li stavljat na phone storage ili sd karticu i odabrao sam sd,ali kad idem instalirat aplikaciju tipa real racing 3 ,i kad ide skidat dio od 1,6gb pise da nemam dovoljno mijesta te nemogu nikako namjestit da ide na sd karticu,jel neko zna neki nacin da to namistim? inace mob je rootan ako ista znaci
|
nema veze kaj je mobitel rootan, i moj je rootan. dok instaliras igru odi u njene opcije i klikni move to sd card... neke aplikacije se uopce ne mogu prebacit na sd card, tip whatsapp... al znam da ima neka finta da se slozi da mob koristi particiju na sd kartici kao vlastitu memoriju (al nisam nikad isprobaval niti znam kak se to radi)
|