View Single Post
Staro 29.01.2014., 20:35   #5556
redscro
Premium
Moj komp

redscro's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor santos Pregled postova
nece ti 512 rama bit dosta za jednostavan rad... jer je gore automatski barem android 4.0

sestra mi ima gigabyte rio r1, 4 inca dijagonala, 512 rama, dual core.... ima gore mozda 4-5 aplikacija instaliranih (viber, facebook, weather clock widget) i rami su tolko krcati da onemogucava normalan rad mobitela. (13% rama slobodno)
Taj Gigabyteov ROM je najveće govno u svijetu Androida. Frendica ima Tuku T2 i mobitel se doslovno ne može koristiti ako su pokrenuti samo Viber i Facebook. Treba nekoliko minuta za najosnovniju radnju jer to poždere sav RAM i ako se želi koristiti normalno, mora ga se koristiti kao dummy mobitel bez ikakvih aplikacija. S druge strane, sestra ima Prestigio 4055, dosta ljudi znam sa Huaweiem Y300 i drugim mobitelima istih karakteristika i mobiteli se daju normalno koristiti uz razumno opterećenje, no taj Gigabyte nije iskoristiv uz ikakvo opterećenje. Ne vrijedi ni 50 kuna jer je Nokia 3310 pametniji telefon od njeg.

U prijevodu, 512MB RAMa nije premalo za jednostavan rad ako je ROM dobro optimiziran. Jasno, treba biti svjestan ograničenja.
redscro je offline