View Single Post
Staro 29.01.2014., 18:58   #1395
eKICh
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Tomika Pregled postova
ako smijem priupitati..što si narucio,od kud(mislim preko koga) i kojim putem je isla posiljka??
Thnx
Xiaomi Hongmi naručen tj plačen je prošli ponedjeljak, poslan je u "četvrtak" dobio sam ona TN ali TN je tek proradio u petak navećer kad je pisalo da su dobili samo zahtjev stvarno je krenuo u ponedjeljak iz Hong Konga (vjerovatno je od četvrtka do ponedjeljaka putovao iz Shenzhena do Hong Konga paket pošto je prodavač iz Shenzhena). Išlo je naravno DHL-om pošto mi se nije dalo čekati Singapoure post a razlika u cijeni je bila samo 10 usd, a Singapurcima ako nebi krenulo prije ovih njihovih praznika, nebi dobio do ožujka.
Prodavač je jedan agent s Alibabe, ne volim ove online dučane poput Banggoda, Minideala... i ostalih jer pokušavao sam kontaktirati prodavače kod tih trgovina i užas ili lažeju tj vele da imaju a nemaju ili komunikacija nula bodova. Ovako preko agenta s Alibabe dogovrim se s njime znam ako veli poslat će danas tako i jeste, platio u ponedjeljak rekao da će posalti u srijedu tako je i bilo u srijedu navećer (kinesko vrijeme) poslao tj naručio DHL pošto je velika gužva malo je kasnio paket, inaće bi bio već u ponedjeljak kod mene ali nema veze sve u svemu bolje nego da sam čekao mjesec i pol. A ovih 16 eura PDV-a (Austrijskog) ću si zaboraviti mada ne kužim na koju foru su izračinali to pošto na paketu i na papirima nigdje nije pisala cijena samog uređaja. Vjerovatno su procijenili 80 eura jer 20 posto poreza bi iznosilo 16 eura.
eKICh je offline   Reply With Quote