View Single Post
Staro 29.01.2014., 18:02   #205
Romano.Cule
Outer Space
Moj komp

Romano.Cule's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor Gemmy Pregled postova
ja cu je uzet jedino radi toga sta sam prodao ps3, pa mi fali media server
za pocetak cu uzet nba 2k14 i AC, tomb raider isto izgleda zanimljivo, to ce mi biti dosta do nekih drugih kvalitetnijih naslova

jedino mi je zao sta nisam odigrao sve dobre naslove na ps3 kao: last of us, uncharted 3, ni no kuni, GT6, pa se nadam da ce osposobiti igranje tih naslova s ps3 bilo preko clouda ili kako god sto prije

Haha,odigrat cu ja za tebe xD. Ja prije mjesec dana kupio PS3 The Last of US PS3 500 GB bundle. Uzeo PS+ godinu dana na americkom storu za 250 kuna. Imam toliko igara za ubiti da mislim da nema sanse da to sve odigram.

Last of US,FF XIII,X2,Lightning returns,Ni No kuni,Dark Souls,Demon Souls, Tales of Xilia, Dragon's Dogma + jos one djabaleze igre sa stora,HD Ico,HD Shadow of Colossus. Samo za to mi treba godinu dana xD

I tko onda uopce razmislja da kupuje PS4 koji ima samo jednu ekskluzivu Killzone koji je uzas i to igra godinu dana ?! Uopce ne kuzim.Bolje onda sacekaj godinu dana kad izadju neke igre i vjerovatno ce i pasti cijena. Ovako ti stoji i skuplja prasinu.
Romano.Cule je offline   Reply With Quote