Tema: DotA 2
View Single Post
Staro 29.01.2014., 12:09   #1704
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ovo je pub patch da.

Blink možda na strenght herojima. Ne moraju prvo kupit arcane's da udru jedan combo... pogotvo Tiny, Q+W i bez mane si ionako.

Ostalo, sve sitnice po herojima koje nemaju baš nikakvog utjecaja u pro sceni i ozbiljnim mecevima. Izuzev Alchemista i Eearth-a.

Slark je ionako iritantno OP sa onom ulti, neka su ga nerfali bar malo.

Sniper je... sniper. Mogu mu dat i global range, jadni midget beskorisni u svakom ozbiljnijem game-u sa dobrim igračima bude zadnja rupa. Isto je sa Drow...

Vagina, do sada sam možda 3 puta vidio da ta njegova ulti ima neki značajan utjecaj u teamfightu. I to sva 3 puta na youtube-u.
Njubovi AFK farmaju do 40e minute ili koriste tu ulti za KS pa puknu ulti na str heroja sa full manom...

Void-u je ovo dobr buff, jer bi do sada potrošio 2 sekunde dok se doguzaš do heroja kojeg želiš ubit ako zahvatiš sa ulti par creepova i 3-4 heroja.

Bloodseeker... tragedija, igram ga tu i tamo kao counter slarku da se štakor ne može maknit sa strane i regenerirat. Ovo mu nije nikakav buff.

itd...

Huskar možda opet bude dobar. Lionu za sprd kupiš ags ako imaš Magnusa/Enigmu u timu.

Ma sve u svemu OK je to. Najdraže mi je šta ona paučina ne može bježat više van mape.
Vendetta je offline   Reply With Quote