View Single Post
Staro 29.01.2014., 09:07   #4710
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Ma kako ne, ukradeš dva tri killa na početku i nastaviš game kao ADC Thresh, u 10 minuta skupiš više farme nego tvoj adc cijeli game S leonom se isto svašta nešto da učiniti. No, da, ako ideš proći bronzu, ne igraš supporta. Moje mišljenje, koje se i potvrdilo u nekoliko navrata je da moraš imati high mobility/high burst championa (npr kha moj najdražI) koji može zburstati protivnike (znači 1vs5) dok tvoji bronze V mamlazi ginu u tf. I to je obično taj ace (ili možda još jedan) koji odluči game. Znači sve što moraš raditi je farmati farmati farmati do jednog 20-25min, kada tvoja grupa retarda vikne all mid, onda pričekaš dok se potroši cc protivničkog teama, skočiš unutra, napraviš ace i tako završiš game i skupiš jedno 30 bodova na konto. Kolega je npr igrao Annie i taj burst je bio dovoljan da ih praktički SVE pobije. No jednu stvar sam skužio, a to je da ako igraš solo (znači team retard mode on x4) nećeš pobijediti, bar ja nisam uspio sa svojim skillom. Uvijek mora biti tu netko tko te bar malčice može popratiti ili s podrškom, ili s farmom, ili s dmg outputom, ili s ccom. Bez toga, ništa od cijele zabave.
E tu si u pravu, ja sam primarno jungle i mogu carriat meceve kada je jos barem jedna osoba ok, a da ove 3 nisu braindead.
Jer 4random retarda (ili omiljeni afk) je pain in the ass.

also low elo advice, nikad ne ic full tenk il support(osim ak si mundo )
uvijek radi dmg. Ja support annie rusham rabadon ako dobro ide. I onda ih rastopim

Fun fact
Mundo sa spirit visage, randuin, i 2 warmoga
baron buff + ulta = 1900 hp/5