Citiraj:
Autor Kristijan1
Vent je nečujan , ali napajanje cvrči dok se ne zagrije .
Vent se pod manjim opterečenjem ne pali .
Tako je barem kod mene .
|
Vlasnik sam istog napajanja, tj revizije, pretpostavljam radi venta koji se pali samo pod opterećenjem i pri startu računala se zavrti jače, kako su u Corsairu rekli da pokažu da je vent "živ" jer su po prvi puta to uveli u TX seriju pa su imali masu upita dali vent radi? =)
Međutim moj primjerak ne cvrči a case mi je na stolu pokraj glave, čuje se "rad" napajanja kada prisloniš uho na njega, ali to je slučaj sa 99% napajanja, međutim cviljenje ili cvrčanje zavojnica ne postoji kod ovog primjerka.
Iskreno na to možeš naletiti neovisno o napajanju jer je stvar u određenim elementima koji se ugrađuju u njih a čisto sumnjam da prolaze određene provjere što se zvuka cvrčanja tiče.
Sveukupno htio sam reći da sam vlasnik 2 TX650 napajanja. Jedan je revizija od prije par godina sa Seasonic-om unutra (4-5 god staro nikad problema, trenutno pogoni curkin komp) dok ovo drugo sam uzeo pred par mjeseci u HGSpot-u preko webshopa jer je bio najpovoljniji onda, on unutra ima CWT PCB i malo je jači po specifikacijama i trenutno upogoni konfu iz siga, uglavnom moje preporuke.
Evo jedne dobre stranice gdje sam našao masu specifikacija za bilo koje napajanje koje me interesiralo pri kupovini, uglavnom super info i po njima sam tek saznao koje su moje revizije TX-a jer ih ima više:
http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page447.htm