Citiraj:
Autor Bluzer
Ja sam uzeo Superlux HD660 samo zato jer me zanima u čemu je fora s njima. Kažu oni koji imaju i Beyerove DT770 Pro i ove (koje su ili kopija ili OEM fore) da su razlike minimalne, pogotovo ako se stave Beyerovi jastučići i malo izdampiraju unutra.
Javim kad stignu i kad se razrade na šta to sliči. Imam dac sa pojačalom za slušalice jer su dosta teške za pokrenuti (150 ohma).
|
Pozdrav
Imam suprluxice hd 660 oko godinu dana vec i mogu ti reci da su se pokazale super za cijenu koju sam platio. Bilo ih je kod nas u muzickom kutku u koprivnici, a i drugih modela superluxa. Koliko vidim sada nisu izlistani ali vrjedilo bi nazvati i provjeriti.
Inace hd 660 su mi u startu bile malo previse zestoke na visokim frekvencijama ali to je oslo kroz tjedan-dva, inace super detaljne vrlo dobrog zvuka.
Sto se tice udobnosti malo previse stezu i griju usi iako moja glava je ipak iznad prosjeka tako da to ovisi od covjeka do covjeka.
A preporuka onima koji traze neke zatvorene naka pogledaju uz superlux i takstar pro 80 malo skuplje od superluxa tj oko 70 dolara ali prema mnogim clanovima head-fi foruma u rangu sa hd600 -hd650, k701 ,dt880 itd.
Iako mi je na prvu zvucalo predobro da bi bilo istinito ekipa sa head fi foruma je u recenzijama to vise manje potvrdila i to oni koji imaju i gore navedene vrhunske modele. Takstarice kupujem cim prodje kineska nova godina jer trenutno ne salju.