Citiraj:
Autor wooden
I tko je kriv za to što ti ne čitaš ugovor koji potpisuješ?
Telefon ti je popravljen, case closed.
|
Telefon je popravljen i drugi puta kada je (po prvi puta)stavljena nova matična ploča i baterija-isto to se radilo i sada.
Telefon je
popravljen po treći put.
I imam pravo na novi telefon(zakonski),isto tako i na garanciju koja teče iz početka i traje puna 24mjeseca.
To je bitna stavka koja ne zaključava slučaj.
Citiraj:
Što je krivo u citiranom?
|
To što mi provider kao takav ne može omogućiti zamjenski mobitel ukoliko je potrebno,ovdje se ne radi o hrani za stoku već o stvari vrijednoj 5 tisuća kuna.Ponašanje dotičnoga kada sam se našao u problemu.
Citiraj:
Za njih, a i zakonski, problem je riješen.
|
Ok,da imam novaca i pokrenem privatnu tužbu protiv njih;iz konteksta mogu izvući kako ja imam pravo na legitiman prekid pretplate,isto kao što oni imaju pravo ograđivanje na zakon i koristeći njegove "rupe".
Nakon trećega puta imam pravo na novi telefon i to lijepo piše u garantnome listu;očito jeste da ovaj servis iskorištava rupe u zakonu.
Citiraj:
a da se isti ne može otkloniti.
|
Ok,znači li ti to isto kao da posjeduješ novi auto,on se pokvari i svaki ti puta na garanciji mjenjaju i stavljaju "novi motor".Kužiš li poantu?Ja nemam namjeru nositi mobitel na popravak svakih mjesec dana,gubiti kontakte i saveane stvari u mobitel radi slonova i degenerika koji sebe nazivaju ovlaštenim serviserima.
Plus toga plaćam(uredno)pretplatu a ne koristim je u tome periodu kada mi je telefon bio na popravku jer "mi zamjenski"nije mogao biti omogućen.