Sramota jeste postupanje ovoga servisa i pružatelja providera koja ga očito podržava i "veza"koje postoje između ove dvije strane.
Samo da znate,svatko tko ovo bude čitao neka zna-imate posla sa gamadi na kvadrat jer ovo što se meni događa nema nigdje.
Jutros mi dolazi dopis iz providera u kojem odbijaju moj zahtjev za novim telefonom sukladno u "razumijevanju"sa servisom.Ovaj Agram štiti netko malo jebeniji,jer mi je sukladno tome HTC odgovorio negativno;točnije HTC se najednom ograđuje i sadržava neutralan stav.
Koje idiotarije,nisam niti sanjao da ću prilikom kupnje novoga telefona i potpisivanje pretplatničkoga odnosa uči u ovakav problem.
Citirati ću stvari koje su me ostavile bez daha kada sam ih pročitao,točnije određeni djelove,za koje niti sam ne vjerujem da su mogući i da sam na njih prilikom potpisa ugovora sa provider pristao.
Pazite ovoj dio:
Citiraj:
U slučaju kvara mobilnog uređaja potrebno je obratiti se ovlaštenom prodajnom mjestu Tele2 koje će uređaj proslijediti ovlaštenom servisu. Zamjena mobilnog uređaja moguća je jedino u slučaju da ovlašteni servis utvrdi postojanje nedostatka odnosno ukoliko nalaz servisa bude da nedostatak postoji, a da se isti ne može otkloniti. Ukoliko niste zadovoljni odgovorom ovlaštenog servisa, svakako ste u mogućnosti izvansudskim putem tražiti rješenje prigovora pri Ministarstvu gospodarstva Republike Hrvatske gdje će se vještačenjem utvrditi ukoliko ovlašteni servis eventualno nije u pravu. Hvala Vam na razumijevanju.
Vezano za zamjenski uređaj želimo napomenuti kako je Vaš mobilni uređaj na servis potrebno proslijediti putem ovlaštenog Tele2 prodajnog mjesta te će Vam isti biti izdan ukoliko u tom trenutku zamjenski uređaj bude dostupan uz napomenu kako Vam prodajno mjesto nije dužno izdati zamjenski uređaj. 
Također napominjemo kako ste prilikom zasnivanja pretplatničkog odnosa u potpunosti prihvatili Opće uvjete poslovanja Tele2 d.o.o. gdje je navedeno da ste obvezni plaćati mjesečnu naknadu čak i ako Tele2 usluge ne budu dostupne u određenim područjima ili u određeno doba, kao i ako niste koristili ili pokušali koristiti Tele2 usluge unutar određenog razdoblja.
|
Pa vi nasjedajte na ugovore sa jebenim vragom!!
Meni je drugi puta promjenjena točnije stavljena matična ploča i baterija;meni samo nije jasno kako ta prva nije radila;točnije oni su novu ploču sa baterijom mjenjali.
Krasno;imati ću mobitel koji je od strane mene mažen i pažen a izmrcvaren od strane servisa.