Citiraj:
Autor Rista
Nice. Samo treba imati na umu da QuickWindow moze ogrebati ekran ukoliko se ne koristi screen protector  I da, mislim na originalni case.
|
Na zalost jos nista od QuickWindowa. nakon cca tri tjedna jos uvijek nisu nista poslali postom te mi nisu odgovorili na niti jedan mail od kako su rekli da ce se javiti kroz 10-ak dana.
Isti QuickWindow su za sada dobili samo oni koji su osobno otisli po njega (makar nije mi problem platiti niti jedan oblik dostave).
Malo ne profesionalno od strane LG-a posto su mogli bar na mail odgovorit kada vec nesto nude.
Sto se tice grebanja displaya, kako mislis da QuickWindow moze ogrebati display?
Mislis da sam protector na neki nacin izgrebe display ili da ga ti mozes ogrebati posto ima onaj "prozor" (to bas i ne vjerujem s obzirom na Gorilla Glass).
Ako se ovi ne jave tokom tjedna, moram hitno nesto narucit za G2 posto mi se ne nosi ovako okolo.
Jedini uvjet je neki slim case koji ne poveceva volumen uredaja (nisam ljubitelj onih case-ova s kojima ti smartphone izgleda kao tenk jer nije bas da uredaj koristim u ne znam kakvim uvjetima).
Je li netko kupio kakav slim model case-a za G2 ili mozda vidio nesto ok?
Danas je netko na BOL-u linkao jedan ok model:
http://dx-box.com/sgp-lg-g2-case-slim-armor.html
...cini mi se ok, samo ne znam koliko je bas "slim".