View Single Post
Staro 28.01.2014., 13:29   #3441
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Ja ti govorim o korisnicima koji te telefone zele prodat nakon 2-3 mjeseca jer imaju problema s necim. Ti si uporan da tvoj telefon radi super. Ja ne osporavam da radi super,govorim ti o korisnicima koji nisu zadovoljni pa mi donose mobitele da uradim nesto s njima. A ne mogu uraditi nista osim stavljati neke fixeve,custom romove, tweakove itd. Govorimo o novcu i vrijednosti necega. Bilo je pitanje isplati li se dati Nexus 5 za Xiaomi i parsto kuna. Ja sam rekao NE. I kolega Juice. Za xiaomi i 1000-1500 DA. I dalje stojim iza toga i to je moja preporuka koju nitko ne treba prihvatiti. Ne zbog mojeg visemjesecnog iskustva nego iskustva ljudi koji su imali te mobive. Ja nemam vremena testirati mobitele ali zato ljudi kupuju i isprobaju. Ne mogu sada zvati ljude i reci im da te nazovu i da ti kazu s cim imaju probleme. To sto ti ne vjerujes,njima ne umanjuje probleme.
Svaki telefon ima svoju cijenu,Xiaomi za neke modele ima previsoku cijenu u odnosu na ostale brendove. Govorim o cjenama po oglasnicima jer u ducanu kod nas nema Xiaomija s 2god garancije. Ako nista drugo, koji ces mob prije prodati za normalnu cijenu?
I da ne idemo dublje u raspravu, mozemo ju prebaciti na PM.
spawn je offline