Mogu vam jednu stvar reć, sve je to ok, Goluža, Gobac i ostali, sve to stoji, ali donekle..
Jesu nam možda oni krivi što ne znamo iskoristiti dva gola prednosti i dva igrača više i/ili sedmerac?
Mislim da nemamo psihički jake igrače, i ono još bitnije, prerano se predajemo kada recimo gubimo dva-tri gola..
Lino je nekako to znao bolje riješiti, bio je smireniji, staloženiji.. Goluža dosta pi*kara, nesuvislo govori, ne nalazi riječi kad je timeout i slično.. Ne znam..
Ne diram se u politiku, jer je to svugdje isto, tako da se nema potrebe zamarati sa time dali neki igrač igra jer poznaje predsjednika saveza ili slične fore..
Mislim da realno možemo svih pobjedit kada je naš dan, kada imamo mrvu sreće i kada nije dan protivnika. Jer Dansku smo mogli i morali dobiti ali eto viša sila je presudila. Što se tiče Francuza, sa njima se itekako može, što smo i dokazali, ali imaju tog fenomenalnog golmana Omejera koji uvijek kad je bitno radi prevagu.. A mi niti imamo igrača na crti (Vorija su ili prokužili ili više ne može iako to sumnjam), niti imamo golmana koji u datim situacijama ipak treba ponešto i obraniti..