Citiraj:
Autor petar75
Ili možda postoji neka trgovina gdje se roba može vratiti nakon par godina ako nisi zadovoljan istom 
|
to i mene zanima, samo ne nakon par godina nego tjedan, dva. imam već evo 2 godine logitech g300 i super sam bio zadovoljan sa njim po pitanju svega osim možda veličine pošto imam poveće šake, ali sad su mi se nogice izlizale prije par dana, i slučajno sam prolazio kraj jedne trgovine u Bjelovaru i kupio sam si neki Havit miš za oko cca 200kn. izgledo je zmajski utezi ovo ono, i radi oke, ali kad ga pomakneš brzo u igrici jadan se tak zbedira sve mi ga je žao. pa me zanima jel se to može vratit i zamjenit za nekaj drugo da još doplatim. nisam to nikad radio a nebi htio ispast budala tam u dućanu pa eto da pitam vas šta mislite kakve su šanse da mi budu htjeli to zamjenit za neki drugi miš. imam kutiju račun sve.
ako koga zanima zakaj sam kupovo uopće takav miš.. kriza je nemam baš uvijek sto eurića za miš, svaki put kad mi se nogice izližu na mišu.
al dobro sad sam se naučio pameti, neće se ponovit. miš je zapravo i dobar osim tog bug-a kad ga brzo mičem ko da preskače po podlozi.