View Single Post
Staro 27.01.2014., 19:20   #3437
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Kolega je dobronamjeran ali očito jako neupućen. Xiaomi JE renomirani proizvođač i nikako ne ide u istu vreću sa "kinezima". Jedini razlog zašto ja osobno ne bi zamijenio je zbog garancije, jer možeš nešto manje s dosta jakim chipsetom dobiti kod nas za N5 sa garancijom.
Ide u istu vrecu jer ima problema sa softwareom kao svaki drugi kinez. To sto je renomiran u Kini,ne znacio da je renomiran van Kine. Bugovi,lagovi,greske,3g,GPS itd itd. Ne kazem da je smece,ali je to po meni PREMIUM KINEZ.Nikako 100-200 jeftiniji od jednog Nexusa 5. Snapdragon ne znaci da je mob PREMIUM. Ima i onaj Amoi Snapdragon 200 quad core pa je opet low end. Imao ga u ruci. I Xiaomi Mi2. I Oppo Find 5. Jesu puno bolji od Cubota One i slicnih,i to puno bolji,ali ipak za klasu losiji od "renomiranih" proizvođača. BArem ono sto sam ja vidio i cackao po njima KAD NISU BILI NOVI IZ KUTIJE,znaci nakon mjesec,dva koristenja.
Xiaomi je bolji od obicnih kineza,ali opet ponavljam,dati za Xiaomi malo manje od Nexusa je glupost. Kao sto rekoh ,uredjaj i bar 1500kn za Nexusa. Da ima garanciju,min 1000 kn plus uredjaj za Nexusa.
My 2 cents
spawn je offline