View Single Post
Staro 27.01.2014., 19:20   #5284
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Joj, di sam ja onda, ja nekontam kako tako visoki WR mozete imati,

ja igram 99% partija solo, i sve random naravno, na ovom acc (dok ga ne prodam, naravno). Omiljeni mi je KV-1 = 62%, tu je odmah i SU-100, 4502A mi je omiljeni tier 8 a i s njim imam preko 60%, trenutno igram vecinu vremena s Ferdinandom, jedva 50% presao, evo danas popodne, od jedno 20tak partija u njih 18 sam bio s tier X i naravno da svi izginu u roku odmah, tek kad sam s tier 6 7 8 onda mogu nesto sam napraviti ili cak odluciti partiju, evo samo zadnji ss od maloprije:

ostali nas dvojica protiv 7 neprijatelja, ja defendam bazu a drugi TD osvaja neprijateljsku, jedan crveni kod njega a 6 kod mene, sve sam ih umlatio koji su nam bazu osvajali, ukljucujuci Tigra 2 s 1288hp, jesam ga u tri shoota polupao kao secer na kraju

radi takvih partija igram WoT a ne radi onih 18 poraza od prije toga

edit:
evo krenilo opet, samo s Tier X i poraz za porazom, e da mi je znati zasto se uopste igram

probam promjeniti TD, uzmem i 4502a, ali nepomaze, nakon 11 poraza u nizu odustajem veceras vise od WoTa, za nevjerovati, glup i gluplji, krene partija, gledam kuda ce suigraci, svi u vlakicu na jednu stranu, i svi poginose a da ni metka ne ispalise....ne jedna nego vise od pola partija tako se radnja odvijala, sve tieri 8-9-10, STRASNO...

Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 27.01.2014. u 22:02.
JozicA je offline   Reply With Quote