Citiraj:
Autor calypso
Da fax nije besplatan; kao sto je; puno manje ljudi bi studiralo, plan nastave bi bio puno prilagodjeniji gospodarskoj potraznji, gospodarski subjekti bi puno vise placali ekipu koja dolazi sa faxeva (zakon ponude i potraznje) te bi puno lakse bilo naci posao... A i opcenito, Hrvatska bi se malo izdigla iz ove zabokrecine u kojoj smo se nasli... A bilo bi i vise radne snage za proizvodne djelatnosti, ovako imamo samo hrpu studenata koje se skoluje da budu znanstvenici sto nam realno uopce nije potrebno u ovom trenutku jer ne mozemo financirati istrazivanja...
Sad me ne bi me cudilo da me netko sad proglasi prokletim kapitalistom... 
|
Nije ni svima besplatan, ja sam ga platio u cijelosti. XD
Inače, što se tiće toga koliko vrijedi fax, e tu ima jako puno istine da te drilaju s nepotrebnim informacijama i na kraju ne znaš ništa a znaš svašta i ako doma ne učiš sam znanje ti je li-la, to pricam za TVZ, za FER ne znam, to neka kažu FERovci...
Najveći problem je što se izađe van s nula prakse, i onda te nitko takvog ne želi zaposliti, a i kad se zaposliš shavatiš da nemaš pojma...
A recimo da znaš i drilao si doma...problem su i testiranja neka i razgovori za posao, pitaju te par pitanja nevezanih za struku i na temelju toga odaberu...a kako oni znaju da ja nisam baš pravi čovjek za posao, a ja sam baš možda doma drilao ku lud i znam duplo više od prosjeka znanja drugih na tom razgovoru.