View Single Post
Staro 27.01.2014., 11:18   #103
calypso
Premium
Moj komp

calypso's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor s4vgR Pregled postova
Tako je. Jer ovaj "networking" što kolega calypso spominje, meni više sliči na taj rođački zato jer potpuno negira korist od obrazovanja na fakultetu...
Citiraj:
Autor Master_Hrc Pregled postova
@calypso
s4vgR niti u jednom trenutku ne spominje rođake tako da si malo fulao

Ono što u zadnjem svoje postu nisam napisao a sad sam se uvjerio, stvarno imaš omalovažavajući stav prema faksu iako na to u potpunosti imaš pravo, ali ono što mislim da nema veze s vezom je stav da se sve može naučiti mimo faksa i da se sve može "iztjubat". To mislim da je pizdarija i da je to takva pljuga onda bi svi bili experti u svemu. Da ne duljim previše ponta je u ovome :
Netko ne cita bas, a?

Glede omalovazavajuceg stava prema faxu - nemam... Jedino sto nisam naivan ko par ljudi ovdje... Imam dovoljno iskustva i u studiranju i na poslu da mogu sagledati cijelu problematiku iz jednog drugog kuta i dati savjete iz realnog svijeta... I dalje sam stava da sve sto te zanima mozes nauciti bez da odes na fakultet, jer ti je svo znanje dostupno na internetu, samo ga trebas potraziti, sjesti, zagrijati stolicu, zamoliti nekoga da ti objasni i skuziti o cemu se radi i nece me nitko razuvjeriti da to nije moguce, jer iz osobnog iskustva znam da je to moguce i da je to vrlo cesto jedini nacin za rijesiti problem...

To sto sam ja dosao do rukovoditeljskog mjesta je cisto moja zelja, i guess what, nisam isao na nikakav managerski fakultet, a opet istrazujem i citam, pitam druge managere kada negdje zapnem i napredujem... Cisto zato jer me to zanima... A onaj ko misli da je manager biti lako, nek misli tako i dalje...

GMKTec K8Plus
AMD Ryzen 7 PRO 8845HS, 3.80-5.10GHz 8-core
64GB DDR5-5200 (2x32GB), quad-channel
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika

2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS

Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4