Tema: Rukomet: EP
View Single Post
Staro 27.01.2014., 10:25   #676
aski
Je suis Schumi
Moj komp

aski's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Po meni je jedini krivac za ovo sve Goluza! Prvo zato jer mu je svaki komentar kao i Igoru Stimcu, kako dade dragi Bog!
Zatim ne zna procitati da je zapravo procitan -> Onesta mu je opet odrzao skolicu rukometa. Kad se u nekoj drugoj reprezentaciji promasi cak i dva puta, igraca se vadi van, a on je Cupica protiv domacih nakon promasenog penala i dvije ciste sanse izvadio van. Alilovic kurca ne brani po citavu utakmicu i onda odluci poslati Loserta na gol
Duvnjak kao najbolji pojedinac nema nikakave zamjene.
Nekih igrača koji su još mogli dati za repku (uopce sad ne mislim samo na Balica) se olako odreklo. Kopljar krene dobro i onda kad zasteka, ne vadi ga van, nego se jos uvijek muci pucajuci u prazno i tek na kraju ulazi Buntic.

Goluzi je ovo naravno uspjeh jer zeli proci i dalje kao izbornik. A tamo je zbog jedinog pravog gazde rukometa kao i Davor na čelu HNS-a zbog jedinog pravog gazde nogometa!

Od ovolikih bronci, barem su dvije mogle biti zlatne, da se igralo takticki umjesto silom cemo pa di puklo. I to onda kad su glavni rivali bili slabiji...

See you in Qatar.

Intel Core 2 Duo E8500 @ 5516 MHz
aski je offline   Reply With Quote