Citiraj:
Autor Omerta
Zamolio bi one koji imaju ovaj monitor da potvrde ukoliko i oni imaju i primjecuju ovaj efekt?
(Efekt zamucenja pozadine..)
Nebi to jos nazvao ghosting, jer mi je stvarno nevjerojatno da je to tako jako vidljivo na jednom monitoru koji se preporuca za gameplay i monitoru nove generacije.
Iskreno vjerujem i jos vise nadam se da je do neceg drugog.
Sto se tice izlaza, mogu ga probati spojiti na hdmi, samo da posudim kabel..
|
Prije nego što sam kupio LG 27EA53VQ)-P monitor ni na jednom drugom nisam primjećivao zamućenje ghosting u onoj mjeri da baš kažem a vidi jest mutno.
Prije nego što sam donio kući monitor probao sam ga u radnji i pustio video na youtube u brzim scenama primjetio sam malo kao neko sitno trzanje a ne zamućenje.
Kada sam došao kući i priključio vučem strijelcu po desktopu i vidim da ima zamućenja u ušao sam u igru mw3 i našao mjesto gdje su rubovi oštri da vidim ima li tog zamućenje i ima.
probao sam mijenjati hdmi i dvi kabal nema pomoći.
Na kraju sam ostavio na dvi kablu jer mi na hdmi kablu prilikom gašenja kompa piše na monitoru no signal i ugasi mi skroz monitor pa ga moram uključivati kasnije na dugme a to ne želim.
Sada igram NFS rivals i tu su brze scene i ne vidim nikakvog zamućenja da mi baš smeta.
Kada odem kod nekog za komp odmah mičem prozor od windowsa da vidim ima li zamućenja

pa primjetim čak više nego kod mene i shvatim da je to normalna stvar i da se ne treba opterećivati sa tim.
Kada nešto tražimo to ćemo i naći, tako da jednostavno pomiri se sa tim i onda nećeš ni obraćati pažnju na to tako da ti neće ni smetati tako je i kod mene.
Na monitoru kad staviš u podešavanjima refresh rate na high tada se primjećuje manje zamućenje nekako0 je glađe ali zato imaš male duhove koje prati neki određeni objekt, probaj uzeti ikonu na desktopu i da je vučeš po desktopu.
u svakom slučaju dobar monitor