View Single Post
Staro 26.01.2014., 17:08   #5512
pokra89
Premium

pokra89's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor Carnage Gloom Pregled postova
Mislim da bi bio red konačno i da se ljudima koji se prvi put susreću s kinezima kaže i istina o "garanciji". Jer garancije nema (osim paypalove) što god kinezi pisali po stranicama svojih shopova. Ove priče o slanju u kinu za 90 kn i da će shop obavit servis besplatno jednostavno ne drze vodu. Koliko sam vidio po komentarima, jednom kad vas više paypal ne pokriva, kinezi ce teskom mukom dati neki bon od 10tak dolara, ili poslati dio koji je pokvaren pa ti sam placaj popravak u lokalnom servisu, a cesto ce jednostavno ignorirati problem.
Govorim ovo jer vidim da se u komentarima ag-ove recenzije ljudima daje lažna sigurnost i kao najveći problem navodi "sto ce biti bez moba oko mjesec dana". Sto jednostavna nije istina, daleko najveci problem je uopce ostvariti pravo na garanciju.
a jel? a vidis, meni se bas "pojavio" neki problem s mobom, i nakon sta mi je geek poslao savjet da napravim hard reset, pa iza toga mi rekli da flasham rom, javio sam im se da je problem i dalje tu. i znas sto su mi rekli? da im ga posaljem i da ide full refund. kako to?
pokra89 je offline