Citiraj:
Autor Ag008
Ja sam recenzirao svoj mobitel, moj nema probleme i ukupan broj korisnika je malen koji je prijavio problem. Od oko 800 prodanih G99 (procjena komentara na mom blogu +ostali forumi) svega nekolicina koja se može nabrojati na prste jedne ruke je rekla da ima problem s pozivima. Inače bi svaki komentar na blogu ili forumu bio negativan. Bolje je kupiti mobitel koji u 96% slučajeva od 600 prodanih dolazi dobar nego onaj koji je prodan recimo samo 7 komada u HR od koja su se 3 vratila što je slučaj s W450.
Problem s mikrofonom je prijavljen na forumima i s hvaljenim Haierom a prodan je u puno manjem broju od GT99. Bitan je omjer prigovora i prodanih.
Kako sam popljuvao ZTE v967s tako sam recimo pohvalio GT99.
No ipak sam promijenio kraj recenzije Cubota.
Mislim da će iNew v3 biti sljedeći best buy do 200$.
|
Prvo, ja nevidim da si ti bilo gdje popljuvao ZTE osim toga što mu je kamera "sranje". Zaključak tvoje recenzije o ZTE-u je tipa: "Sve OK, kamera loša. Sve u svemu loše." Kako su slike na tim kinezima sa 13MP loše, tako treba očekivati da će slike na kinezu deklariranom na 5MP loše. Neću puno više o ovome da ne ispadne mob. vs. mob.
Što se tiče priče o GPS-u ti i dalje testiraš svoj
GPS- na iNew V3 sa upaljenim WI-FI-jem i data konekcijom. Na taj način će GPS uvijek raditi i uvijek će mu preciznost biti manja od 5 m.
Što se recimo ekrana tiče vidim samo jednu sliku u cijelom review-u, dok mi na svim youtube videima boje izgledaju blijedo, posebno žuta. O tome u review-u nema ni riječi, a trebalo bi biti. To je problem koji je u nekim slučajevima moguće riješiti software-ski, ali ipak je važno napomenuti.
Ne kažem da je mobitel loš, ali u tvojim recenzijama se vidi poveća doza reklame.
To što reklamiraš na svojem site-u nije problem, ali što pucaš okolo po forumima nije ok. Cilj i svrha ove teme je da ljudima približi pojam kineskih mobitela. Kinezima je najveća mana (većini kineza) nepodržavanje 900 mhz 3G frekvencije. Iako tebi koji živiš u Rijeci ili ljudima koji žive u gradovima poput Zagreba i ne putuju nikuda to nije problem, vjeruj mi da će biti problem onima koji žive u Petrinji poput mene. Nije ni to problem, već što se šire neistine da to utječe samo na korisnike tele2 mreže
ŠTO NIJE ISTINA. Na to moderatori ne reagiraju, ali se reagira kad se napada pojedinu recenziju.
Na ovaj forum me dovuklo to što su rasprave i recenzije bile objektivnije nego na drugim forumima (ako izuzmeno "w910 je moj bog i nema drugih bogova osim njega"

), a tako privlači i druge ljude koji na kraju pročitaju da GPS na pojedinom modelu radi, ali kad se isključi WIFI i data konekcija ti izvisiš negdje bogu iza nogu i pitaš nekog starog koji sam sebe nečuje za upute.
Budimo ljudi, nismo političari da si lažemo međusobno.