View Single Post
Staro 26.01.2014., 13:12   #5501
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Mislim da je korektno da se raspravlja i o nedostacima pojedinih modela a ne samo nahvaliti uređaj, i s te strane podržavam recenzije koje će u par crtica reći istinske mane uređaja. Znam da je svakom od nas mob koji naručimo najbolje što smo mogli kupiti, ali treba biti objektivan i reći mane da se kasnije ne bi drugi ljudi iznenadili, jer ipak to netko pročita i kupi prema preporuci. Ne znam ali moja recenzija na prvu Tronsmart TS7 MTK6582 mislim da je objektivna i realna i naravno da uređaj ima mana (http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5201). Ja nikoga ne favoriziram, nabrojao sam 4-5 mana uređaja koji sam kupio i ukazao na to čisto da budući kupci znaju za to i svakako uzmu u obzir prilikom kupnje. Nekoga će te mane odbiti od tog uređaja. Možda sam trebao dodati koju fotku ali vidim da je drugi forumaš stavio fotke pa nisam dodao svoje.

Ne želim raspravljati o Inew V3 jer mob nisam vidio uživo ali sam čitao po dosta foruma na što se ljudi žale za taj konkretan mob, ali ne prate svi 10 foruma. Zato sam u prvom reply-u kolegi Ag008, čiju recenziju i mišljenje cijenim, postavio par pitanja i svojih opaski vezanih za kameru, bateriju i nedostupnost 3g na 900Mhz.
cyclone je offline