View Single Post
Staro 26.01.2014., 12:36   #5500
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Kako ti nije jasna uzrujanost? Pročitaj recenziju od Cubota gt99 pa ga onda po njoj kupi. Iznenadit ćeš se. Ne da je neupotrbljiv kao jedan smattphone, nego je neupotrebljiv u kategoriji mobitela...
To nije recenzija nego reklama... Inew vrijedi 4000kn a S S4 sada 3300... Objektivno nema šta... Ali ako tebi odgovara onda samo naprijed.
Što je rečeno u temi, prije nego smo uopće naručivali da bi mogao biti/je problem kineza? Jako loš quality control. Vezano uz to, također imam GT99 i radi sasvim dobro u svim aspektima. Isto tako pročitao sam XY ljudi koji su imali neki problem s njim ili nekim drugim uređajem i apsolutno im vjerujem. Ali, znači li to sad da i ja trebam pisati okolo da ni moj ne radi, kad radi? Ista stvar je i s kolegom koji je napravio recenziju. Recenzira svoj mobitel, ne može napisati osvrt na svaku manu koja možda i je česta kod tog modela ako NJEGOV uređaj nema taj problem. U krajnjoj liniji, taman da i je tajni agent CIAe, OZNE, UDBE i KGBa i samo širi propagandu, na ovakav način ćeš sigurno više diskreditirati sebe nego njega.

Za svaki uređaj za koji postoji recenzija naših forumaša postoji još bar 20-30 recenzija korisnika iz različitih zemalja pa možeš pročitati više njih i izvuči neku realniju sliku. Zaboga pa čak i "ozbiljne" stranice često vidno favoriziraju određen model iako je inferioran konkurenciji. Apsolutna objektivnost je često neostvariva, ako želiš koliko toliko realnu informaciju morat ćeš konzultirati više izvora, a ako posjeduješ taj uređaj i nezadovoljan si njime napiši to kao iskustvo i za druge.

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 26.01.2014. u 12:47.
bg_4_l je offline