View Single Post
Staro 26.01.2014., 00:23   #5484
cyclone
life is a rollercoaster..
Moj komp

cyclone's Avatar

Datum registracije: Dec 2003
Dobra recenzija, lijep mob, samo da malo nadodam ovo što sam zaključio iz reviewa. Inace, i meni je taj mob zapao za oko ali ipak cekam tudje dojmove pa cu se odluciti.

Citiraj:
dok 3G podržava samo na 2100mHz što znači da 3G singal operatera Tele2 neće raditi na svim područjima.
Nije istina, i drugi operateri imaju repetitore na 900Mhz samo u manjoj mjeri nego što to ima Tele2, tako da se isti problem može dogoditi i na drugim mrežama.

Što se tiče kamere i riječi "očaravajuća" koju si iskoristio pri opisu iste, slažem se da fotke izgledaju jako dobro za taj cjenovni rang, ali nije to baš tako očaravajuće, pogotovo što si i sam rekao primjedbu na bljeskalicu za koju mislim da je slična većini kineskih mobitela, slaba. Prije bih rekao da su to fotke normalne kvalitete nekog boljeg mobitela koji se nalaze u ponudi naših teleoperatera.

Po meni, nedostatak je i nedovoljno accessoriesa (zaštitne maske, futrole i ostalo), što i nije jednostavno jer je mobitel jedinstven dizajnom i nema baš sličnih "kompatibilnih" modela po opremi. I da, šteta da baterija nije jača/bolja.
cyclone je offline