View Single Post
Staro 28.07.2005., 03:40   #16
munst0r
Premium
Moj komp

munst0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Malo sam kasno primjetio ovaj topic... pa eto, da se javim...

I ja sam upisao na FER... bez placanja...

Ucenje?
Isao sam na Trinomove pripreme subotama...
Poceo sam s rjesavanjem zadataka jos proslo ljeto... I kroz cijelu godinu sam po malo rjesavao zadatke... ali jako malo...
Intenzivnije sam poceo rjesavat zadatke tek tjedan dana prije prijemnog... Pod intenzivno mislim na 4 sata dnevno...

Isao sam i na prijemni na FOI... hrvatski i informatiku nisam ni pogledao doma... nisam htio gubit s time vrijeme jer mi je FER bio primarni...
Prva glupost koja mi se na FOIju nikako ne svidja su razlicite grupe na prijemnom... kako oni mogu na prijemni stavit tri grupe sa potpuno razlicitim zadacima?
No, matematika je bila ultra lagana... rjesio sam svih 20 zadataka... informatika i hrvatski su isto smijesno lagani... pitanja poput 'sto je hacker?' ili 'sto se krije u datoteci ekstenzije mp3?'... Otiso sam van nakon sat i pol... i tu sam bio 40. na rang listi...

I nemojte mi spominjat taj bodovni prag koji je ove godine bio nizak na FERu... To ne znaci da je ova generacija retardirana i da se bilo lagano upisat... bilo se jednako lagano (tesko) upisat kao i svake godine... samo su ove godine bili tezi zadaci pa je normalno i prag bio nizi...
munst0r je offline   Reply With Quote