Citiraj:
Autor s4vgR
Calypso, obzirom da te zanima vise rukovoditeljski dio posla, stvarno mi nije cudno da nisi nista korisno naucio na automatici i da ne poznajes ni jednog covjeka koji se zaposlio cisto radi svojeg znanja ( ovo mi je jako cudno obzirom na tvoj jaki networking). Dakle, mislis li da je dobro da ljudima mozda drugacijih afiniteta solis pamet? I mislis li da ce ih ovo sto si im pricao o diplomaciji, karijerizmu i oportunizmu motivirati? To sto si rekao cesto drzi vodu, ali sit gladnog ne razumije. Imas svoj pogled sa managerskog mjesta koji realno ljudima na burzi puno ne znaci. Najbolje bi bilo da par clanova PCEa preko svojeg networkinga zaposlis!
Uostalom, probaj prvo malo bolje procitati sto pisem pa onda komentiraj. Mogu ja isto reci za tebe da imas neke brije. Znaci i dalje si pri stavu da je fax besmislica? Zato kod svojih postova stavljam kljucnu rijec IMHO. Mislim da i na nasem forumu imamo zvijezda 
|
Otkud ti znas sto ja znam i sa kim sam ja radio?! Izvlacis nekakve, ali doslovno nebulozne zakljucke da mi je tesko uopce razgovarati sa tobom... Sto sam ja naucio na automatici je izmedju mene i automatike, a svodi se na upotrebu automatike kao koncepta koji koristim za poboljsanje efikasnosti nekih poslovnih procesa... Dakle, kao sto vidis, radim nesto sto veze nema sa onime sto su me ucili na faxu...
Na zalost, postoji puno jeftinija radna snaga od nase, tako da kada biram koga cu zaposliti, ne namjeravam traziti u Hrvatskoj... Tome mozemo zahvaliti nasoj vrloj lijepoj vladi i cinjenici da nam je radna snaga preskupa u Bruto2 iznosu...
Nisam niti jednom rekao da je fax besmislica, vec da znanje koje mozes steci na faxu mozes steci i samostalnim radom ako te to interesira... I dalje sam kod stava da je networking puno bitniji od znanja koje ces steci na faxu... Jednog dana kada krenes u radne vodi, ti postajes prodavac svog slobodnog vremena i kada to prihvatis i postanes svjestan te cinjenice, nema bolje stvari od brojnih poznanastava sa kojima mozes stupiti u kontakt i osmisliti neki zajednicki posao/projekt... To sto ti brijes na 'rodjake' je tvoj i samo tvoj problem...