Pa upravo se o tome radi.. Što DRUGO uzeti a da ćeš biti siguran da tog "problema" neće biti?
Ja sam rekao da meni nije problem na ove 2000kn dodati još 1000kn i uzeti nešto drugo, ali što?
Nitko ništa nije savjetovao pa prema tome, ostajem na ovome monitoru..
Ako se problem bude javljao često i u svim igrama i ako mi to bude smetalo, od*ebat ću ga, skupit lovu i uzet nešto drugo.. Tu se opet vraćam na ono, "što drugo"? Ali otom potom
Ma gle, sva sreća pa sam ja samo jedan od izoliranijih slučajeva što se tiče ovog monitora, ali kako stvari stoje, čini mi se da nije stavar u monitoru već u meni. Kako u meni?
Pa primjetio sam ove dane, bio to sada psihološki utjecaj ili stvarno fizički, da dok skorolam na mobitelu i ako gledam u to "skrolanje/brzo pomicanje npr. texta" također mi se javlja isti efekt lagane smetnje u očima/glavi.. Ista stvar i na TV-u..
Ali kada se "opustim" i ne tražim problem, sve bude u redu.. Dakle, koju posluku porati? Ne znam..
U svakom slučaju, imaš vremena da ga testiraš i vratiš ako to želiš.. Ja sam odustao od vraćanja jer kako dani idu, sve se više privikavam i sve manje primjećujem problem.
No, vrijeme će pokazat svoje..