Citiraj:
Autor antebr
Koristim ga vec pola godine. Ako ga mislis koristit na stock androidu onda nije bas nesto. Ukoliko se mislis malo zabavit i pronac custom rom koji ti odgovara nema boljeg mobitela (osim nexusa 5).
Sve zavisi kakav si korisnik.
|
Da se uključim malo sa zakašnjenjem, meni je ovaj stock android odličan i jedan glavnih razloga zašto sam kupio N4. Prvi boot, odmah update na 4.4. Sve radi super i fluidno. Custom romove sam uvijek stavljao na mob zbog nedostataka tvorničkog (pogotovo na prokletom sony-u kojem valjda ni na jednom telefonu ne radi dialer kaxe spada, a to je osnovna funkcija telefona). Čak sam malo razmišljao o optimusu G radi bolje baterije i kamere, ali sam odustao baš zbog lošeg supporta. Za sad ART-on, root-an stock 4.4.2. i sve super. Ni jedan FC, autonomija 1 dan bez problema, meni dovoljno. Nažalost baš se desilo da ga nisam punio 36 sati i napunio ga prije pisanja ovog posta pa nemm statse o usage-u. Mob nisam koristio prije 4.4.2. pa ne znam koji su mu bugovi bili prije. I još jedna sitnica, n4 je jeftiniji od Optimusa G pa mu je i to mali bonus. Na softwerske tipke sam se brzo navikao i uopće me ne smetaju, dapače super su pozicionirane i odgovaraju mi u prilikama kad mob koristim jednom rukom. Za kameru neću komentirati jer mi je to uvijek bio manje važan fičr na mobu i za mene je dovoljno dobra. Btw da se vratim malo na OS, i na ostalim telefonima sam uvijek tražio neki AOSP based rom i iz nekog razloga mi je taj pure android najbolje legao, a isprobao sam i CM i MIUI i valjda sve ostale derivate tak da moj post uzmite s malo rezerve svi koji više naginju custom romovima.