View Single Post
Staro 24.01.2014., 17:53   #1867
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Moyes u glavi dalje vodi Everton. Potpuno drugačije od Fergusonove taktike.
Rooney ne slaže s Moyesom. Ništa čudno, što je s Kagawom? Iskreno, Moyes baš ne pušta osim klupe.
Malo zvučiš presamouvjereno , a pritom nisi ni provjerio čija je bila kupnja Fellaini?
Tako dakle, daleko je do tvoje istine.
Moyes je dobio ekipu koju je posebnom činio jedino menadžer, makni Fergija i od te "posebne" ekipe ostane hrpa mediokriteta sa nekolicinom njih koji su ipak klasa više - Rooney ponajviše, RVP (iako je dosta ozlijeđen) i to ti je to

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
I rekao sam da je loš. Pretvori uši i slušaj vapaje protiv Moyesa.
Zvučiš kao Hammer sa filozofijom "staklene noge". RvP je donio dosta toga i u svakim pozicijama.
Ipak, Moyes izabrao Fellaina aka Mikrofon i što je napravio? Same pizdarije po terenu i bačen novac. Je li dobar menađer? Dobar vic.
Vapaje protiv Moyesa, dobra!
Ja te sam čisto pitam, jeli isplativo dati 30milja € za jedinu titulu, a iduću onda najvjerojatnije čekati 4-5 godina ? (ako ne i više, jer sa financijskim kapacitetom Shittya i Čelskog u engleskoj, PSGa / Monaca u FRA, Reala / Barce u SPA sumnjam da ćeš se nagledati previše mladih talentiranih igrača koji će potpisati za United, pogotovo ako se ne izbori europa )

btw. ako ćemo menadžere procjenjivati po dobrim transferima, mislim da se ni Fergie ne bi isticao, osim ako ti misliš da su Fabio, Rafael i Kagawa super transferi

i da, ja nikad nisam rekao da je Moyes dobar menadžer
samo sam rekao da ga se nemože krivit za loše stanje sa kadrom

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline