Citiraj:
Autor Master_Hrc
Iz tvojih zadnjih postova sam dobio dojam o omalovažavanju koji inače dobijem od ljudi koji imaju SSS tako da sam zato ovako žestoko reagirao. Znači ti si prvi Ferovac na kojeg sam naletio koji ima takvo mišljenje, očito imaš više iskustva od mene i to respektiram.
Tako da moja greška, isprike na krivoj procijeni......NHF

|
Ha cuj, dugujes sokic...
Nije mi ideja bila omalovazavati, nego dati realnu sliku...
Inace, mozemo reci da nisam tipicni FERovac... Struka je zanimljiva, ali ne interesira me programiranje robota, nego me vise rukovoditeljski dio posla, i mislim da tu, bez lazne skromnosti, pokazujem jako dobre rezultate unatrag zadnjih par godina... Cinjenica je da firma za koju radim nije imala problema sa IT-jem otkad im ja to vodim... Naravno da postoji brdo stvari koje treba poboljsati, ali s obzirom da je firma startup, treba prvo rijesiti bazicne stvari... Jos jedna nepobitna cinjenica - unutar firme imam puno povjerenje od svih iz visih struktura managementa, drugim rijecima znaju da imaju covjeka koji ce rijesiti njihove probleme i sprovesti njihove ideje u djelo...
Cisto kao primjer - zamijenio sam managersko mjesto izmedju dvije sestrinske firme... Recimo da firma iz koje sam otisao sada itekako osjeti probleme sa IT podrskom sto se jako dobro vidi na odzivu na helpdesk tickete i na brzini rjesavanja problema...
Ono sto mogu reci za HR firme u kojima sam radio - nisu me mogli utilizirati ni 20%, tako da sam vecinu vremena provodio proucavajuci datasheetove, whitepapere, raznorazne tehnicke materijale i dosadjujuci se... Sada radim sa nekih 70% utiliazacije i velikom odgovornoscu... To mi odgovara i mogu reci da sam sretan...