Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Autor Zwer23
ovo s neadekvatnim šefovima...čisti primjer u mojoj firmi, šef se bavi stvarima u prodaji i dogovaranju poslova a ne brije o motiviranju zaposlenika i da sve funkcionira u firmi, a majstor je za odjebe, sve će biti, za sve se treba samo strpiti...i onda ništa
|
Jel sef ujedno i vlasnik firme? Ako je, onda je njegov posao da nalazi poslove, ako se stigne brinuti za zaposlenik tim bolje, no to realno nije njegov posao... Njemu bi bilo mozda najpametnije nekoga u koga ima povjerenja imenovati team leaderom i pustiti ga da se brine o timu... No, taj tim zaposlenika mora od necega zivjeti, a u ovom slucaju zivi od posla kojeg _SEF_ dovuce...
Citiraj:
Autor s4vgR
Znam ljude koji su čisto na osnovi svojeg diplomskog rada na FER-u dobili posao u uglednim svjetskim kompanijama vani.
|
Na koji nacin je taj netko na temelju diplomskog dobio posao vani? Jel se javljao na posao ili ga je netko preporucio? Ako je bilo po preporuci, to je tipican primjer networkinga...
Citiraj:
Autor brodjo
prijavio se bio bezveze na testiranje u Siemensu, programiranje nisam imao blage veze, al sam Networking riješio sve, i da, sva pitanja sam naučio na faksu, konkretno predmet Komunikacijske mreže i Integracija komunikacijskih sustava, tako da priča da od faksa nema ničeg baš ne drži vodu.
|
Ne zelim zvucati bahato i umisljeno, ali zar stvarno mislis da to sto si naucio nesto o komunikacijskim mrezama i sto je bilo na testiranju za Siemens znaci da znas sve o mrezama? Realno, ono sto ti znas je povrsina mreznih tehnologija... Kada krenes raditi ces uvidjeti da ces morati papati jos puno palente i mlijeka (kao i svi mi koji smo krenuli tim vodama) prije nego ces moci rijesiti neki realni problem, a tu ti svo znanje koje si naucio na faxu nece pomoci, vec iskljucivo i samo vlastita snalazljivost i googlanje ili jednostavno nazoves tehnicku podrsku i pitas njih kako to rijesiti... Pa bogte, ja osobno zovem proizvodjace par puta tjedno da ih pitam kako neke stvari rijesiti, jednostavno nemam vremena na gubljenje i zadubljivanje u probleme koje netko zna kako rijesiti... Uostalom, ni ne placaju me da rjesavam probleme koji nisu moji...
NVMe1 - 512GB Micron 3400, PCI-E 4.0 x4
NVMe2 - 512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
AMD Radeon 780M integrirana grafika
2x EIZO EV2336WFS3-BK
23" 1920x1080 IPS
Dell Latitude 7390
intel i7 8650U, 1.90-4.20GHz, 4-core
32GB DDR4
512GB Samsung PM981, PCI-E 3.0 x4
intel UHD 620
13.3" FullHD IPS Touchscreen
|