View Single Post
Staro 24.01.2014., 11:11   #1854
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Fergie je sigurno i veći taktičar od Moyesa, pa je zato znao i izvući 110% iz te ekipe. No to i dalje ne znači da je Moyes loš trener i da uništava ekipu, ta ekipa je uništena već zadnjih par godina.

Fergijevi loši potezi što se tiče transfera pogotovo. RVP plaćen 30 milja €. Jest da je dao praktički najveći doprinos osvajanju titule od prošle godine, ali pitanje za tebe i ostale Junajtedovce jeli isplativo dati tu kintu za osvajanje jedne titule, a da ekipa sada ima ovakve probleme...

Treba se Moyes pod hitno riješiti barem 4-5 igrača, i dovesti 7-8 novih. Ajde, ako dođe Mata, onda jedan manje

ali svejedno fali tu još dosta stvari da bi se ta ekipa vratila na putanju
Nisam nigdje rekao da Moyes uništava niti to mislim.Po meni su problem ozljede najboljih igrača i zamjene nedorasle zadatku,te općeniti pad u igri svih,pogotovo zadnja linija je banana.RVP vrijedi svakog novčića i neka se vrati što prije.
Slažem se da treba odriješiti kesu,jer konkurencija to radi pa moraš i ti ako hoćeš držati korak,reklo bi se svagdje,ne samo u sportu.Netreba biti veliki um za vidjeti to.