Citiraj:
Autor calypso
Diploma danas malo znaci kod nas... Vani vise, ali iskustvo i certifikati najvise... Jezik je mozda najbolja odluka u cijeloj prici... Zapravo jezik i vozacka dozvola, tu ti se vec u startu otvaraju brojne mogucnosti...
Dobro placen posao kod nas mozes zaboraviti, osim ako placu od 5-6000kn ne smatras dobrom placom, jer ona to nije...
|
Nas su tako ubili u pojam s onih 1600, srušili cijenu rada opako... ja sam dobio posao na 1600 s obećanjem da će ta plaća rasti svaka 3mj, i rasla je tako do 3300 i tu smo stali, po tome sam trebao biti na 4k sad, ali nisam... država je s tih 1600 dala za pravo poslodavcima da nas plaćaju siću... uskoro mi je godinu dana u firmi i koliko znam onda ce me stavit na onih pola-pola, di firma plaća 4k, država doprinose...smijurija totalna, mislim da ću tu zatražiti sastanak i minimum 5k i rast do 6k kroz neko vrijeme, što je još uvijek malo, a znam da firma dobro posluje i skupo naplaćuje svoje usluge, a ja još imam 9mj iskustva od prije, plus 4mj u b-net teh.podršci, nisam skroz zelen...koma
ovo s neadekvatnim šefovima...čisti primjer u mojoj firmi, šef se bavi stvarima u prodaji i dogovaranju poslova a ne brije o motiviranju zaposlenika i da sve funkcionira u firmi, a majstor je za odjebe, sve će biti, za sve se treba samo strpiti...i onda ništa