View Single Post
Staro 23.01.2014., 20:28   #1840
Sneaky
Ninja
Moj komp

Sneaky's Avatar

Datum registracije: Oct 2013
Citiraj:
Autor dadosbcro Pregled postova
pročitao sam bio negdje da će se gasiti AM3+ socket, ali mislim da još nije službeno? neka me netko ispravi ako griješim?
za sada kako stvari stoje, opet bi prije išao na AM3+ i 8320, nego na FM2+ i recimo A10 7850K, jeftinije je riješenje, a po sirovoj snazi 8320 je daleko superiorniji nego 7850K

recimo burazu bi preporučio FM2+ i 7850K koji od igrica jedino igra FIFU i PES, pa mu ne bi trebala odvojena grafička kartica, i nije zahtjevan što se tiče hardwarea jer mu komp služi za te dvije igre, za office i za surfanje netom...

Vjerujem da će 8320 izdržati još 3 godine za gaming, pogotovo ako igre budu optimizirane da mogu iskoristiti svih 8 jezgri, jer je i dan danas 5 godina stari Deneb Phenom II X4 965 sposoban tjerati igre bez problema sa malo OC, a onda vidjeti šta APU nudi i promjeniti platformu
Evo baš sad sam naišao na ovo... AMD OPTERON.... http://www.kitguru.net/components/cp...croprocessors/

mislim to je vise serversko bazirani procesor.. ali ne vjerujem da ce amd otici samo putem APU-a
Sneaky je offline   Reply With Quote