jaoooo danas, igra skrivača po Sljemenu
...uputili se Mic i ja na breg...lagano...kad ono u Loogarnici onaj
momak iz VG ekipe na schWinnu FS, onaj kaj ga je uslikal Night kad su išli na zagorsku stranu za vikend i drži u rukama 2 kobaje kao nun-čake...i tako mi s njim u ćakulu...i kaj bumo dole? predložim ja dOOgu devetku i pošto je radni dan...svi prihvatili...i krenemo mi gas, gas...kad ono magla ko anakonda, stišće sve više i više i mi na grafičar kad nema jarana...neznamo ime čovjeku, nemamo broja...samo znamo da vozi schwinn i da je vrtijo 2 kobaje u subotu (po nightovoj slici).
...i počnem ja arlaukat ko
jeleni kad se dozivaju (onako bauštelski pravo) kad ono za par minuta dolazi busdžija do autobusa kod grafičara koji je decu dovezao na školu u prirodi...čoveka smo omeli u mirnoj šetnji...kad veli Mic odo ja do gore do onog naglog skretanja ulevo sa brzog dela pa možda je tamo...ode Mic u maglu...
...osto ja i reko idem nazvat nighta, možda ima broj. Kaže on nema, ali će se potruditi (kobaje su lozinka), zovem Nika (on u Svetoj zemlji-BanjaLuka) i veli da nema...
...Mic se vraća, magla se razilazi k'o raja na fajruntu "Mansiona"..sad vidimo pola šume, njega nema, ja odlazim nekim putićem dublje...nema ga...busdžija nešto priča sa Micom, ja se vraćam...kad ono zvrnc Night i kaže piši: 099.........zovem ja njega duuuugačko, nejavlja se...kad ono zove on: "ej, ja sam vas izgubio u magli, produžio sam po 1ici i sad sam kod Medvedgrada na 12ici"...uf reko

God. Javio se posle sa Trga...
Mi dalje NN po 9etki, sve mi je bilo eXtra dok nismo pred kraj skrenuli u levi žljeb ono gdje treba skakat s leve na desnu stranu kanala (ovo sam samo 1 put vozio i opet se dobrano oznojio)

.
0 killed today
naravnoučenje: kad se ne'ko novi pridruži neđe, dobro je odma' uzeti kontakt...
prema
prognozi, ove subote bi vožnja mogla biti pravaaaaaa zimskaaaaaaa, suvo a podloga bela
EDIT: pogodite iz kojeg je dela Balkana momak iz VG? asocijacija: nosi kobasice sa sobom, nekad kafu, papriku...slaNNinu...jajajajjajajajjaa (smejanje na španskom)