Tema: Survarium
View Single Post
Staro 23.01.2014., 16:23   #66
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp

kasper_sky's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
gle nisam ni napisao pola kaj sam htio sve napisat. ja imam kao i istali dosta problema pri ulasku u samu igru. ak se ne varam igra je u verziji 0.18e LOL. tako da do verzije 1.0 koja po meni je beta još puno žganaca.oni lagano krpaju velike bugove koji baš spriječavaju korisnike da dobe ono minimum osnovno. moguće da netko tko ima friške win i dobar komp da njemu sve radi iz prve dok ja sa svim programima i starim win koji nisu btw 64bitni (fail)imam dosta in game poteškoća. ono kaj mi je drago što igra je dosta orjenitrana kao na grafički procesor i da ga ubija na 70-80% i proc radi na sve 4 jezgre po 25%. znam dobre nove igre gdje proc radi na 80% a grafa na 25% i imam 20fpsa. na dobrom su putu samo ima treba novaca i vremena. ja osobno navijam za njih pa makar relese date bio 1.1.2015 ako doživimo to
ako netko sa pce foruma isto ima alpha access neka se tu javi i napiše dojmove svoje igre sa svoje pile jer par nas brijača samo i to zanima i zato smo svi tu. ako ima te pitanja lako testiram neke stvari.
kasper_sky je offline   Reply With Quote