u najboljem slučaju je otišla samo tipkovnica...
već sam rastavio par laptopa i ovisi kako su riješene tipkovnice na laptopu, neke tipkovnice ispod tipki su potpuno prekrivene limom ili plastikom, a neke su djelomično i imaju rupe ispod tipki...na asusu K73SV kojeg imam teško da će bilo koja tekučina proći do ploče, jer je tipkovnica s donje strane potpuno prekrivena limom, pa tekućina može proći iza tipki, ali neće procuriti po ploči...dok neke, ispod tipki imaju rupe, pa tekućina lako zađe ispod tipki i procuri na ploču...slična stvar se dogodila bratovoj curi, samo je ona prosula čaj po toshibi i na svu sreću otišla joj je samo tipkovnica i touch pad...kada sam rastavljao laptop, vidio sam da je par kapi otišlo na konektor tipkovnice i on je izgorio, i otišlo je par kapi po sredini ploče, i vidi se kako se osušilo i ostalo ljepljivo, vjerovatno od šećera

...ali na svu sreću nije komplet ploča izgorila, sve normalno radi, ali sa combom od logitecha (miš+tipkovnica)
čudi me što ti je komp pištao i što se odmah ugasio, bojim se da ti nije nešto drugo otišlo, jer ona kada je prosula čaj, čak nije niti gasila laptop, samo joj tipkovnica i touch pad više nisu radili, onda sam joj rekao da ga izgasi, izvuće utičnicu iz struje, izvadi bateriju i ostavi da se osuši...
moj ti je savjet, da probaš lagano maknuti tipkovnicu, obično se jednostavno skida, možda na youtubeu imaš dissasembly navedenog laptopa, i nekako očistiti da se ne vidi da se napio kave i reklamiraj ga, jer ako vide da je bilo kave po njemu, mislim da se možeš pozdraviti s jamstvom